Administrar

BrainStorm a la mallorquina ...

Ubuntu 6.06 + Dell Latitude D810 = OK

ToniFrau | 15 Octubre, 2006 19:38

(Capítol 3) (Y al final del tunel vi una luz...)

Després d’un parell de dies punyint, la cosa fa un altre pinta.

Si que es veritat que a moments hagués tirat el portàtil per la finestra, però al final un poc de paciència i llegir molts de HowTo i diferents foros, sense oblidar els consells d’en Guillem i en Benjamí, m’ha ajudat a solucionar quasi tots el problemes que vaig detallar al post anterior:

  1. Ja me puc connectar a la meva xarxa wifi, això si amb WPA no hi ha hagut manera. NO m’ha quedat mes remei, per ara, que canviar la configuració de seguretat del meu AP i posar-la a WEP de 128 bits. Tot el problema es va solucionar quan vaig des-instal·lar  el NETWORK MANAGER, ja que me vaig cansar de fer proves i no vaig aconseguir de cap manera que reconegués la clau que li posava. Simplement amb el NETWORK ASSISTANT que dur la versió 6 del Ubuntu m’ha funcionat.
  2. Després d’instal·lar els drivers com ho explic al punt 4, i emprant com a reproductor Kaffeine amb el driver de video opengl.
  3. Ja he pogut instal·lar tots el codecs. Com ? idò així: http://www.guia-ubuntu.org/dapper/index.php/Instalar_codecs_multimedia
  4. Ja funciona: Instal·lant els drivers de ATI versió 6.26.18 (Alerta: amb els darrers 6.29.6 NO m’ha funcionat) i seguint aquestes instruccions: http://www.ubuntu-es.org/node/19975.
  5. Simplement: Sistema, preferencias, ratón, movimiento, aceleración rápida, al màxim.
  6. Quan ho vaig instal·lar vaig crear una partició només per dades, com sempre he fet per tots els sistemes operatius, indicant que aquesta partició apuntaria a /Home.
  7. Ara, que he aconseguit que me funcioni la xarxa wifi, començaré a fer proves amb la connexió remota a VPN i amb accedir a una carpeta compartida de Win XP al ordinador Sting de la meva xarxa.

 I ara anirem a estudiar un poc que el curs ja ha començat i no m’ha d’agafar el bou ... 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS