Administrar

BrainStorm a la mallorquina ...

La baixada de calšons de Novell

ToniFrau | 23 Novembre, 2006 12:19

Per els que no coneixen Novell faré una petita introducció, era l’empresa propietària del sistema operatiu de xarxa per excel·lència d’un temps: NETWARE. Aquest empresa va ser víctima del gran èxit del sistema operatiu de xarxa de Microsoft: Windows NT, gaire bé va passar de ser la número 1 a quasi no rés.

Quin temps aquell en els que montava xarxes amb el sistema operatiu Netware de Novell. Vaig començar amb la versió 2.2 per llavors emprar molt de temps la meravellosa 3.11, tot així, no hem d’ometre la feinada que duia fer una instal·lació amb el cable coaxial i amb connectors BNC que s’havien de grimpar. També hi havia una altre diferència, empràvem IPX en comptes de TCP/IP, això si que era un poquet més fàcil de configurar.

Poc temps després, Novell va començar la seva operativa contra Microsoft, va comprar SuSE una de les distribucions Linux per poder competir amb condicions. D’aquest manera entrava en el mon del software lliure i ajudava a la difusió de Linux.

Fa un dies, he pogut llegir un article que parla d’una aliança NOVELL – MICROSOFT amb l’excusa de potenciar l’interoperatibilitat entre WINDOWS i LINUX, la veritat és una concessió molt important de patents entre ells dos, i per què ?

Ja s’ha cansat de competir ?

Ja han tirat la tovallola ?

Uff !! Això fa una mica d’olor... Ja en parlarem !!

Està ben clar que la cosa promet i segur que veurem coses rares ben prest.

I ara que passarà ?

Adéu SuSE ?

I de tot això quina conclusió puc treura ? Idò que n'estic molt content: d'haver triat UBUNTU  per començar a punyir Linux.

Quina por !!

ToniFrau | 17 Novembre, 2006 12:47

Mira que fa temps que ho vaig veure però no ho puc evitar,

cada vegada que veig aquest vídeo me deman, que li passa a aquest home ?

  • S’ha pres alguna cosa ?
  • Té puces ?
  • Gadelles ?
  • Li ha tornat sortir una pantalla blava al seu ordinador ?
  • O estava predient la nova aliança NOVELL (SuSe) - MICROSOFT ?

No podem oblidar que alguns estam emprant productes de l’empresa que ell i el seu colega dirigeix.

Mare de Deu i Senyor !!  Quina por !!

Patchouli

ToniFrau | 16 Novembre, 2006 08:15

  

Hi ha pocs aromes naturals que m'agradin més que el patchouli, fins i tot, quasi tots el perfums que me fan gràcia tenen el patchouli com un dels seus components.

 

El nom científic de la planta és "Pogostemon Patchouli", de la família de les passifloràcees. És una planta originaria del sud de la Índia que actualment es cultiva a més a Malàisia, Índia, Xina, Filipines i Paraguai. El seu nom prové de la paraula "Patchai" que vol dir verd i de la paraula "Ellai" que vol dir fulla.

 

El cultiu d'aquesta planta es mil·lenari i s'ha emprat per diverses aplicacions: com antisèptic, com repel·lent d'insectes, inclòs com antídot per a les mossegades de serps.

 

El seu aroma es va popularitzar als anys 60 per el moviment social dels hippies, ja que era  emprat per molta gent i quasi es va convertir amb un símbol d’aquest grup.

 

L'oli essencial s'extreu de les fulles i pel contrari a altres olis amb el pas del temps el seu aroma millora.

 

Actualment forma part d'una quantitat molt grossa de perfums i és molt emprat a la aromaterapia per les seves propietats sedants, com a potenciador de la libido, com antidepressiu, com ajuda a la concentració, etc.

  

Un dia que necessiteu un poc de relaxació ho de provar a asseure's a una habitació tranquil·la, encendre un con d’encens de patchouli (Vos puc recomanar la marca Zen) , poc llum, música suau, bona companyia i ja m’he contareu ...  

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS