Administrar

BrainStorm a la mallorquina ...

Molts d'Anys ...

ToniFrau | 23 Desembre, 2006 21:12

Molts d'Anys per a tothom !!

http://www.elfyourself.com/?userid=5afe8682ba15764bc189f47G06122312

N'Allen s'ha anat com el fum ...

ToniFrau | 15 Desembre, 2006 14:04

Aquesta setmana que ve tornaré a ser persona (No se fins a quin nivell de persona, ja que no ho he estat molt mai o mai molt ...), només me queda un examen i aviat hauré escabetxat el primer trimestre, com passa el temps ... (time keeps flowing like a river ...)

Idò bé, després del meu retiro no espiritual he pogut llegir que n’Allen Carr s’ha mort de cancer el passat mes de novembre, pobre home !! gràcies a ell fa tres anys que no fum, el seu llibre “Es fácil dejar de fumar si sabes como” me va ajudar molt a deixar el tabac, això si he deixat el tabac però ara he trobat una cosa que no n’havia tengut mai: un poc de panxa. La veritat és que el llibre és molt útil perquè fa una menjada “de coco” molt intel·ligent i ens dona un punt de vista molt eficaç per ajudar-nos a lluitar contra el vici del tabac.

N’Allen era comptable i fumador d’aquest de 4 o 5 caixes al dia que un dia es va decidir a deixar de fumar i baix un plantejament de l’addició de la nicotina va aconseguir guanyar al tabac. Poc després es va posar a escriure un llibre que va ser un gran èxit, venent milions de llibres i obrint unes 70 clíniques per tot el mon. Després d’aquest llibre en va escriure d’altres, tots enfocats a lluitar contra els vicis (obesitat, alcohol, etc.). Actualment tenia 72 anys i vivia a Espanya, si no ho tenc mal entès a Màlaga.

Gràcies per l’ajuda que me vares donar a mi i a molta gent Allen, llàstima que no hagis pogut escriure un llibre de Com Deixar el Càncer de Pulmó. Sort !!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS