Administrar

BrainStorm a la mallorquina ...

Una bona i necessÓria idea: estandaritzar els carregadors de corrent

ToniFrau | 25 Novembre, 2007 00:09

Moltes vegades me deman com és possible que no se cerquin solucions per unes coses tan evidents i tan necessàries.
Aquest passat estiu, per anar de vacances me'n vaig tenir que dur 7 carregadors: el del meu mòbil, el de la meva dona, el de la càmera digital, el del mp3, el del ordinador portàtil, el del HD extern i el de la DS del meu fill, aviat necessitarem una maleta només pels carregadors.
Estam al segle XXI, l'era de la tecnologia, i encara hi ha tantes coses obsoletes i tan poc ecològiques que no puc entendre com no se cerca alguna solució.
No crec que hi hagi tants de fabricants diferents al mon, és molt possible que siguin les mateixes fàbriques les que construeixen per totes les marques, és tan difícil que es posessin d'acord i emprar un mateix tipus de carregadors per tots els aparells electrònics ?
Si això és tan complicat, podem començar poc a poc, primer emprant el mateix per tots el mòbils, el mateix per tots els portàtils, el mateix per totes les càmeres, el mateix per tots els portàtils, etc.
Un altre sistema per a la implementació, podria ser disposar de dos o tres tipus de carregadors estàndard i quan compràssim l'aparell, triar el carregador corresponent.
Si aconseguim això, tots sortirem guanyant: econòmicament i ecològicament parlant, els fabricants disminuiran el costs de fabricació, les empreses podran abaratir els preus dels aparells, noltros podrem comprar amb més bon preu i no crearem tanta deixalla electrònica, cosa que el nostre estimat i castigat mon ens agrairà.

Per a comprovar la mallorquinitat de cadascun

ToniFrau | 08 Novembre, 2007 08:44

 Pitgeu damunt la bandera:

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS