Administrar

BrainStorm a la mallorquina ...

ONO està malalt ?

ToniFrau | 04 Octubre, 2006 16:09

Que li passa a ONO ? L’hem de dur a Son Llàtzer o per no estar amb llista d’espera, em de fer una recol·lecta per dur-lo a la privada: a Sa Rotger o a Sa Juaneda, per exemple.

La veritat és que darrerament ONO no va bé. Això ha anat empitjorant fins un punt que comença a ser insuportable. No va com toca. Tot va començar amb la segon ampliació de capdal, la de 4 Mb, a partir d’aquest moment la cosa s’ha anat desbaratant fins un punt mal d’aguantar, amb una manca de rendiment molt importat i algun talls més habituals del que voldríem.

Les explicacions que ha anat donant ONO no m’han acabat de convèncer: que si estaven establint filtres pel tràfic P2P i les configuracions dels routers no estaven depurades, que si havia problemes amb uns nodes on no se on, etc. El problema crec que es bastant més senzill : si anem captant clients i no ampliem el ampli de banda suficientment ens crea un típic problema: la saturació d’algunes branques a la xarxa.

Abans de tot això, jo era un client que des de fa molts d’anys estava encantat amb el rendiment que me donava ONO, amb la connexió de 3 Mb o inclòs la de 600 Kb. però la veritat és que els darrers tests de velocitat fan una mica de oi i amb el temps això no millora.

Una connexió de 4 Megas de davallada i 300 Kas de pujada amb els següents resultats als diferents tests de velocitat que vaig fent no crec que pugui anar gaire be.

                                                         

Si encara volem alluinar un poquet més, podem telefonar al suport tècnic, un d’aquests suports que te van cobrant la cridada (a un 902 !!) encara que el problema sigui d’ells i anar seguint les divertides instruccions que ens va donant unes senyoretes molt agradables, però que això de l’informàtica quan arriba a segons quin nivell, els hi ve un poc gros. Per els que som informàtics i tenim prou experiència amb xarxes i comunicacions i que abans de cridar em fet totes les comprovacions oportunes, haver d’aguantar xorrades me posa a 1000 o 2000, amb el bon sentit de la paraula, ara bé, sempre podem intentar passar per un moment Tarantino o Robert Rodriguez, i fer cas al que ens van dient. Clar està que no tot es culpa seva, però hi hauria d’haver un servei un poc més professional per el que cridem per algun problema més seriós, per cert, no vos podeu perdre el que ens conta una companya nostra de la seva experiència amb el suport de ONO: Na Campanilla, veig que el problema de ONO no domés és a Mallorca i també reben per altres bandes. 

Crec que tot s’arreglaria si invertissin un poc més amb infrastructura i un poc menys amb “comprar” estadis, que la millor publicitat que hi ha és un client content. Ara bé, si això segueix així i interessa més que donar servei, anar a cercar na Maria per dins sa cuina, per ventura haurem de fer un pensament.

Comentaris

 1.  
  ONO Estadi

  Es més barat penjar un pedaç gros que possi ONO Estadi al Lluis Sitjar, que escampar kilometres be fil per terra. I al que l'hi pertoqui del govern, no ahuria de consentir que empresses d'aquestas magnituts es puguin amagar darrere d'una linea de telefon. Els ahuria de obligar a donar la cara al public amb una oficina real a cada localidat on tenguin un cer numbre de abonats.

  Pep Torro | 04/10/2006, 17:06
 2.  
  Re: ONO Estadi

  Hola Pep,

  A lo millor ho salvam si en Grande se fa accionista de ONO, ;)

  Salut !!

  Toni Frau | 04/10/2006, 17:11
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS