Administrar

BrainStorm a la mallorquina ...

Ubuntu 6.06 + Dell Latitude D810 = OK

ToniFrau | 15 Octubre, 2006 19:38

(Capítol 3) (Y al final del tunel vi una luz...)

Després d’un parell de dies punyint, la cosa fa un altre pinta.

Si que es veritat que a moments hagués tirat el portàtil per la finestra, però al final un poc de paciència i llegir molts de HowTo i diferents foros, sense oblidar els consells d’en Guillem i en Benjamí, m’ha ajudat a solucionar quasi tots el problemes que vaig detallar al post anterior:

  1. Ja me puc connectar a la meva xarxa wifi, això si amb WPA no hi ha hagut manera. NO m’ha quedat mes remei, per ara, que canviar la configuració de seguretat del meu AP i posar-la a WEP de 128 bits. Tot el problema es va solucionar quan vaig des-instal·lar  el NETWORK MANAGER, ja que me vaig cansar de fer proves i no vaig aconseguir de cap manera que reconegués la clau que li posava. Simplement amb el NETWORK ASSISTANT que dur la versió 6 del Ubuntu m’ha funcionat.
  2. Després d’instal·lar els drivers com ho explic al punt 4, i emprant com a reproductor Kaffeine amb el driver de video opengl.
  3. Ja he pogut instal·lar tots el codecs. Com ? idò així: http://www.guia-ubuntu.org/dapper/index.php/Instalar_codecs_multimedia
  4. Ja funciona: Instal·lant els drivers de ATI versió 6.26.18 (Alerta: amb els darrers 6.29.6 NO m’ha funcionat) i seguint aquestes instruccions: http://www.ubuntu-es.org/node/19975.
  5. Simplement: Sistema, preferencias, ratón, movimiento, aceleración rápida, al màxim.
  6. Quan ho vaig instal·lar vaig crear una partició només per dades, com sempre he fet per tots els sistemes operatius, indicant que aquesta partició apuntaria a /Home.
  7. Ara, que he aconseguit que me funcioni la xarxa wifi, començaré a fer proves amb la connexió remota a VPN i amb accedir a una carpeta compartida de Win XP al ordinador Sting de la meva xarxa.

 I ara anirem a estudiar un poc que el curs ja ha començat i no m’ha d’agafar el bou ... 

Comentaris

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS